Meditation & Mindfulness                                        Lene Bach Pedersen

Oftest stillede spørgsmål ...

Kan jeg finde ud af det? 

Det er helt naturligt at stille sig selv - eller mig - dette spørgsmål og er egentlig blot et tegn på at du er på vej ud af din komfortzone. Eller sagt på en anden måde, er ved at gøre noget andet, end det du plejer.. 

Der er mange retninger og måder at meditere eller være mindfull på. Men i den praksis jeg formidler er der ikke noget, der som sådan er "rigtigt eller forkert". 

I stedet handler det om at finde ind til det, der virker for netop dig.
Og derfor vil du oftest også blive præsenteret for flere foreskellige tilgange til emnerne og/eller temaerne. Både på enkelte arrangementer - men også på mine forløb.

 

Hvis vejret er dårligt?

Meditation og mindfulness virker ikke kun under bestemte betingelser - og ofte kan uventede ting som f.eks et vejrskifte bringe endnu mere læring til en øvelsesgang: F.eks en øvelse i ikke at vurdere. En øvelse i at være med det, der er. Eller arbejde med hvad dårligt vejr gør ved os.

 

Derfor vil forløb og kurser oftest blive gennemført - uanset vejret.

Selvfølgelig vil der være reglen der bekræfter undtagelsen.: Nemlig storm, skybrud osv. Men jeg vil altid forsøge at aflyse i god tid, hvis jeg vurderer at der er risiko forbundet med at gennemføre et forløb.

 

Ellers klæder vi os på efter forholdene og ... drager ud i naturen. Oplever, sanser, mediterer og lærer af os selv, hinanden og naturen. 

Hvad får jeg ud af det? 

Meditation og mindfulness er blevet yderst populært gennem årene. og bestemt ikke uden grund.

 

Gennem dedikeret praksis snakker de fleste om en følelse af at "komme hjem i sig selv". Om følelser som ro, overskud, glæde og lethed i livet. Smertepatienter taler om lindring af smerter osv.

 

Men når det er sagt, kan disse lækre egenskaber godt gemme sig under forskellige lag - der skal arbejdes igennem først. 

 

Døjer du f.eks med smerter i ryggen kan det godt være, at du vil opleve at smerten bliver forøget idet du begynder at mediterer. Men reelt er det ikke sikkert at smerten er ændret. Nu mærker du den blot. Og i det øjeblik vi er klar til at rumme vores smerte. Vores følelser. Vores behov. Og alt det der er os. Så sker der magi og transformation. 

Så er du villig til at gå i dialog med dig selv - så kan der ske spændende ting og sager. 

 

 

Hvem er deltagerne? 

Deltagerne på kurserne og forløbene deltager med meget forskellig baggrund.: Nogle fordi de ønsker at færdes i naturen på nye måder. Nogle fordi de ønsker at gå dybere i sig selv. Og nogle igen blot af nysgerrighed for både Mindfulnesss, Meditation og Naturformidlingen.

 

Hvad der er i spil for netop dig, kan jeg kun opfordre dig til at mærke efter. Tag dybe vejrtrækninger helt ned i maven og stil dig selv spørgsmålet og se hvad der dukker op. Når du ikke forsøger at tænke dig til svaret. Måske du bliver overrasket over at svaret er noget andet end forventet og det er netop en af de ting, mindfulnessen kan. Finde ind til de dydere lag i den enkelte. 

 

Hvad du laver til hverdag. Om du er høj eller lav, tyk eller tynd, eller arbejder med det ene eller det andet - har ingen betydning på disse kurser Det vigtigste er at du har lyst til at komme med - og deltage med et åbent sind. 

Er ikke meget seriøst?

Meditation og Mindfulness har generelt fået ry for at være meget seriøst og højtideligt. Og det er synd og skam For det behøver på INGEN måde at være sådan. 

 

Derfor vil du også løbe på den mere legende tilgang under mine forløb og kurser. Både gennem selve meditationerne, oplæggene men også gennem praktiske øvelser. 

 

Der er ikke nogen, der er mere til stede i nuet end børn der leger. Og selv som voksne kan vi opleve at finde ind i denne tilstand.

 

Så min opfordring er generelt: Leg med det!  

Er det ikke spild af tid? 

Keep your clients up to date with what’s happening. To make this content your own, just add your images, text and links, or connect to data from your collection.  

Er mindfulness for alle? 

Keep your clients up to date with what’s happening. To make this content your own, just add your images, text and links, or connect to data from your collection.  

Min meditation føles opad bakke?

Nogle gange kan man godt løbe ind i udfordringer når man begynder at meditere. Og det er helt naturligt at sidde tilbage med spørgsmål, undren eller en følelse af opgivenhed. Og netop her kan det være en fordel at have andre at sparre med. Høre om deres erfaringer, tanker og overvejelser i samme situation.

 

Det er altid muligt at kontakte mig med spørsmål hvis du har behov for det. Og vi kan tage en snak om hvad der skal til. 

 


 

Hvor langt skal vi gå?

Keep your clients up to date with what’s happening. To make this content your own, just add your images, text and links, or connect to data from your collection.  

©2023 by Chocolate de rêves. Proudly created with Wix.com